Tehnička podrška

Print

Internet

TEHNIČKA PODRŠKA SPINTER-a pomoći će Vam ukoliko imate problema pri uspostavljanju konekcije na SPINTER, ne uspjevate da podesite vaš softver za pristup elektronskoj pošti ili imate poteškoća u korištenju nekog od ostalih Internet servisa iz Spinterove ponude.

Na ovoj strani možete naći uputstva za podešavanje Windows-a  za povezivanje na Internet, te uputstva za podešavanje MS Internet Explorer-a, Outlook Express-a, MS Outlook-a. Uputstva su u PDF formatu i za njihovo čitanje potreban vam je Acrobat Reader koji besplatno možete skinuti ovdje.

 WEBMAIL (novi) UPUTSTVO  .pdf  233 KB
 WEBMAIL (stari) UPUTSTVO  .pdf  88 KB
 PODEŠAVANjE OUTLOOK EXPRESS-a  .pdf  75 KB
 PODEŠAVANjE MS OUTLOOK-a 2003  .pdf  151 KB
 PODEŠAVANjE MS OUTLOOK-a 2010  .pdf  78 KB
 PODEŠAVANjE THUNDERBIRD-a  .pdf  73 KB
 PODEŠAVANjE WINDOWS-a XP  .pdf  70 KB
 PODEŠAVANjE WINDOWS-a 7  .pdf  130 KB


OGRANIČENjE PRISTUPA SPINTER-u

Ovaj servis radi samo u slučaju da vaša centrala šalje dolazni telefonski broj. U slučaju da vaša telefonska centrala ne šalje dolazni telefonski broj, nismo u mogućnosti da izvršimo ograničenje. Da li ste u mogućnosti da koristite ovaj servis najlakše ćete provjeriti ako se konektujete na SPINTER i provjerite preostalo vrijeme. Ukoliko podaci o vašoj konekciji uključuju i telefonski broj, možete koristiti ovu uslugu.
Pristup SPINTER-u možete ograničiti sa više telefonskih brojeva. Ukoliko pokušaj konekcije dolazi sa broja koji nije naveden, konekcija ce biti onemogućena.
Da bi iskoristili ovu mogućnost obratite se našoj tehničkoj podršci. Da bi spriječili zloupotrebe, korisnici moraju dokazati svoj identitet ako žele da koriste ovu uslugu.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pozovete našu tehničku podršku na 051/241-555.

Radno vrijeme tehničke podrške:
Svaki dan osim nedjelje 7-21h
Telefoni: 051/241-555
Fax: 051/216-183
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright 2012 © Spinter
info@spinter.net
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free